Академия BULATSA започва пролетната кампания за набиране на кандидати за

...
Академия BULATSA започва пролетната кампания за набиране на кандидати за
Коментари Харесай

Академия BULATSA набира кандидати за ръководители на полети - Икономика

Академия BULATSA стартира пролетната акция за набиране на претенденти за длъжността „ Ръководител на полети (РП) “. Желаещите да се образоват за специалността, могат да подават документи „ on-line ” до 30 април 2023 година, в това число. След тази дата приемът ще продължи, само че те ще бъдат включени в подбора за есенната сесия в края годината.

Кандидатите би трябвало да преминат сполучливо шестте стадия на асортимент, с цел да бъдат позволени до образованието за длъжността „ Ръководител на полети “. Задължително условие е висше обучение – с минимална просветителна степен „ бакалавър “, без значение от специалността. Първият стадий от подбора е банкет на документи, по-късно се поставя тест по британски език, тест FEAST (First European Air Traffic Controller Selection Test) в две елементи, инспекция за здравна валидност клас 3 за районна прокуратура, на практика извършения на симулатор и заключително изявление. Кандидатите, които не имат документ за притежаване на британски език, могат да се явят на изпит в BULATSA за установяване равнището в София, Варна или Бургас, като отбележат това във формата за кандидатстване.

След сполучливо прекосяване на всички стадии от подбора, на претендентите ще бъде препоръчано образование в Академия BULATSA, където за към 2 години ще получат познания и умения, с цел да станат правоспособни ръководители на полети. По време на образованието те ще получават месечна стипендия.

В идващите месеци в BULATSA ще се проведат „ Дни на отворени порти “, на които претендентите ще се срещнат с активността на Директива за птиците РВД. Повече информация на.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР