Академично проучване по темата как размерът на пениса се отразява

...
Академично проучване по темата как размерът на пениса се отразява
Коментари Харесай

Изследване на размера на пенисите е прекратено заради обществената реакция

Академично изследване по тематиката по какъв начин размерът на пениса се отразява върху живота на мъжете е било прекъснато, откакто някои участници са изпратили изображения на пениси на анимационни герои вместо на личните си гениталии. Алиша Уокър, доцент по социология в Университета в щата Мисури, Съединени американски щати, е прекратила проучването, за което са били нужни изображения на 3600 пениса, написа " Индипендънт ".

" Публичната реакция към плана " значи, че " достоверността на изследването като цяло е сложена под въпрос ", разяснява Уокър.

Тя е призовала мъже да дават фотоси и ограничения на своите членове в границите на научна разработка за това по какъв начин усещанията за размера на пениса са свързани с психическото и менталното здраве, половата интензивност, самооценката, потреблението на презервативи и обществените взаимоотношения.

От участниците се е изисквало да следват деликатно инструкциите при премерване на размера на пениса в ерекция и в омекнало положение, както и да попълнят въпросника.

Работата, която аз правя, не е за всеки, съобщи Уокър в изявление предишния месец, стартирайки проучването. " Това не са секси фотоси. Това са клинични фотоси ", добави тя.

Първоначалните данни са показвали " огромна тревога и доста ниска самокритика по отношение на размера ", споделя Уокър.

Тя обаче беше принудена да приключи проучването, откакто то провокира медиен звук по целия свят. Уокър е била бомбардирана от стотици поръчки дневно, доста от които с майтапчийски отговори на въпросите от анкетата.

В изказване, оповестено от университета, изследователката съобщи, че непринудено се е отказала от плана. Аз не преставам да считам, че взаимовръзката сред размера на пениса и самочувствието е значима част от научното проучване, само че обществената реакция по отношение на плана сложи под опасност достоверността на изпращаните отговори, добави Уокър.

Някои от мъжете да признали, че са изпратили картинки на анимационни герои като Спонджбоб Квадратни гащи вместо фотоси на личните си пениси, с цел да провалят изследването.

Изследователката упреква " неправилното и безконтролно " отразяване в медиите.

Уокър твърди, че в доста публикации е била показана като човек, който желае да потвърди, че дребният пенис води до ниско самочувствие, заради което тя съвсем не получила отговори от притежатели на гениталии по-големи от междинните.

Широко популяризираните погрешни тълкования в медиите и провокативните заглавия в медиите, целящи да привлекат кликове, откраднаха опцията на тези мъже да приказват за своя опит. И в случай че някои мислят, че това няма значение, то има, съобщи Уокър.

Според нея резултатите от проучването е можело да оказват помощ на мъже, които са тревожни и нещастни поради хипотетичния размер на члена им. Ние би трябвало да приказваме за психосоматичния дискомфорт при мъжете и за метода, по който нашето общество боготвори размера и по какъв начин това се отразява на мъжете, разяснява Уокър в изявление.

Освен това тя е получила и заплашителни имейли и позвънявания от мъже, които са я подлагали на критика, че прави изследването като жена.

Аз ги попитах за какво полът ми трансформира нещо, само че никой от тях не можа да ми каже, споделя Алиша Уокър, която признава, че се е ядосала на това, че доста от тези мъже не биха споделили нищо, в случай че изследователският план бил воден от мъж.

От Университета в Мисури споделиха, че всички фотоси и попълнени въпросници са били съхранявани в сигурна база данни и са били унищожени, прецизира " Индипендънт ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР