Airbnb търси петима души, които да се впуснат в едномесечно

...
Airbnb търси петима души, които да се впуснат в едномесечно
Коментари Харесай

Airbnb предлага безплатно едномесечно пътуване до Антарктида

Airbnb търси петима души, които да се впуснат в едномесечно пътешестване до Антарктида с напълно поети от компанията разноски и да проучат въздействието върху околната среда, което хората имат върху изолирания континент. Платформата си партнира с Ocean Conservancy за провеждането на "Антарктически съботен ден " и включва пътешестване до района през декември за присъединение към изследователската задача на антарктическия академик Кирсти Джоунс-Уилямс.

Airbnb дефинира пътуването като "безпрецедентна опция за петима буйни доброволци да пътуват до най-отдалечения континент на Земята ". Петимата определени да станат "учени доброволци ", ще събират проби от сняг и ще изследват степента, в която микропластиката е достигнала Антарктида. Airbnb търси за програмата Antarctic Sabbatical хора с "приключенски дух, пристрастеност към околната среда и предпочитание да аплайват ". Целта не е да бъдат основани нови учени, а по-скоро международни посланици, които да осведомят за заплахите от замърсяването, уточни Кирсти Джоунс-Уилямс, която ще спомага за образованието и ще насочва доброволците.

Кандидатите би трябвало да са над 18 години, с цел да аплайват и да могат да пътуват един месец сред ноември и декември тази година. Те също по този начин би трябвало да могат да приказват всекидневен британски, съобщи CNBC. Преди да пътуват до Антарктида, участниците ще преминат двуседмично образование в Пунта Аренас, Чили, и в лагер в Антарктида за седмица. Те ще се върнат в Чили, откакто завършат полевите си проучвания, с цел да проучват откритията си. По време на пътуването доброволците ще получат време да посетят Южния полюс и други обекти на Антарктида.

Частното пътешестване до Антарктида като цяло е доста скъпо - множеството 10-дневни турове костват над 5000 $, а първокласните варианти са за повече от 50 000 $. "Тази експедиция ще бъде сложна работа, като се изисква научна дисциплинираност по време на сурови зимни условия. Търсим буйни човеци с възприятие за световно поданство, които са разчувствани да бъдат част от екипа и да се върнат вкъщи и да споделят своите открития със света ", акцентира Джоунс-Уилямс.

The Antarctic Sabbatical е част от по-широка скица, създадена от Airbnb, за която компанията твърди, че има за цел да насърчи хората да вършат спирания в кариерата си, с цел да правят публични планове. По-рано тази година компанията избра петима души да прекарат три месеца в южното италианско село Гротоле по стратегия "Италиански съботен ден ". Доброволците помагаха да се резервира методът на живот в обитаемото място, което е застрашено от изгубване. Над 280 000 души от цялостен ​​свят аплайваха за присъединяване в тримесечното пътешестване, което завърши през август.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР