AI инструменти, специализирани в създаването на голи изображения с лица

...
AI инструменти, специализирани в създаването на голи изображения с лица
Коментари Харесай

Може ли всеки да се окаже гол? Да, с deepfake генератор

AI принадлежности, профилирани в основаването на голи изображения с лица на действителни хора, стават все по-достъпни, разказва WIRED. 

Генераторите към този момент с лекост създават тяло по бельо със относително фотореалистичен тип, а платените разновидности - голо с цена от към $ за заем - могат да заблудят и при деликатен оглед и съпоставят разумно сенки, цветове, пози и прочие.

В платените уеб сайтове се влиза с портфейл на криптовалута, което на процедура подсигурява анонимността на " създателя ". Клипове на генерирано наличие се популяризират в YouTube и други известни платформи, въпреки най-големите да ги трият - а известните порносайтове да не разрешават всякаква форма на AI порнография.

В доста от платените уеб сайтове са забележими и генерациите на други консуматори - и от екипа на Wired са видели сходни изображение с лица, които явно са на дребни деца. Други пък имат заглавия, които сочат, че са непознати на индивида, генерирал изображенията. 

AI разработчици като OpenAI и Stability AI настояват, че техните генератори на изображения се употребяват за търговски и художествени цели и имат защитни ограничения за попречване на нездравословно наличие. Въпреки това, технологията за генериране на изображения с отворен код в този момент е относително мощна и основаването на порнография е една от най-популярните използва.

По-рано този месец двама младежи от Флорида са били задържани за хипотетично основаване и шерване на AI-генерирани голи изображения на съучениците си от междинното учебно заведение без единодушие. Вероятно има доста повече такива случаи, за които не научаваме, настояват експерти.

Наскоро силите на реда в Съединени американски щати и в Норвегия, които търсят детска порнография, признаха, че губят доста работно време гонейки напълно AI генерирани материали.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР