Агресията пред Румънското посолство ескалира. Протестиращи нападнаха майка с две

...
Агресията пред Румънското посолство ескалира. Протестиращи нападнаха майка с две
Коментари Харесай

Зловещи детайли и нови ВИДЕА от бруталното нападение на протестиращи върху майка с деца

Агресията пред Румънското посолство ескалира. Протестиращи нападнаха майка с две деца, която се опита да мине с колата си през блокадата.

Те изпочупиха предното й стъкло макар виковете, че в автомобила има хлапета. Въпреки опитите на друга част от събралите се да спрат агресорите, мъже обиждаха дамата и й крещяха нецензурни думи.



До това се стигна, откакто фигурантите на "Отровното трио " още веднъж блокираха пространството, където се пресичат улиците "Иван Асен " II и бул. Михай Еминеску.

Протестиращи, тръгнали от триъгълника на властта и минали през Орлов мост, заградиха откъм локалното платно на "Цариградско шосе " пътя на минаващите тъкмо по това време коли. Така си завоюваха клаксони и овиквания от водачите на попадналите в клопката им коли, само че все още въпреки всичко кръстовището остава блокирано. За какъв брой време занапред ще стане ясно.



"Откъде-накъде ще ме карат аз да минавам по заобиколни пътища. Всеки жител на тази страна има право да се движи свободно. Аз не се движа свободно към този момент 40 дни ". Искам да се прибера у дома, какво да се случи? Откъде накъде ще ми блокират пътя.

Не съм предходна през индивида, той беше пред мен. Искам да се прибера. Откъде да мина ", посочи собственичката на автомобила.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР