Агенцията по заетостта стартира процедура за кандидатстване на работодатели за

...
Агенцията по заетостта стартира процедура за кандидатстване на работодатели за
Коментари Харесай

Започва кандидатстването по третият етап на мярката "60/40"

Агенцията по заетостта започва процедура за кандидатстване на работодатели за погашение на средства за опазване на заетостта на чиновниците си по мярката „ 60/40 “.

С това стартира третият стадий от поддръжката, която още веднъж е в размер на 60% от осигурителния приход на чиновниците, само че към този момент за месец август и ще се дава за интервал до три месеца, считано от 1 октомври до 31 декември 2020 година

Информация за работодателите, процедура за кандидатстване, съдържаща изискванията, условията, реда и метода за кандидатстване са оповестени на.

Работодателите, получили средства в предходните месеци, ще могат на този стадий на мярката да се възползват от някои административни облекчения, като да вземем за пример скъсен пример на заявление и понижен пакет приложения към него.

При този трети стадий от поддръжката по мярката „ 60/40 “ заявката и документите за погашение на средства би трябвало да се подават към Дирекция „ Бюро по труда”, обслужваща територията по мястото на работа на служащите и чиновниците, без значение от метода на подаването им.

Документите могат да се подават по електронен път или посредством лицензиран пощенски оператор, както и на място в съответното Бюро по труда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР