Агенцията по заетостта е сключила договор за невъоръжена охрана и

...
Агенцията по заетостта е сключила договор за невъоръжена охрана и
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта си нае охрана за 3 млн. лв.

Агенцията по заетостта е сключила контракт за невъоръжена защита и СОТ на обекти на ведомството, който е на стойност 3 187 944 лева с Данък добавена стойност.  

Фирмата, спечелила публичната поръчка, е " Мултифорс А.С " ЕООД. Това е и единственото сдружение, подало документи за поръчката, излиза наяве от оповестената документи.

Изпълнителят се задължава да обезпечи физическа невъоръжена защита, да реализира регламентиран пропускателен режим в обектите на организацията и да реагира когато и да е с автопатрул при получен алармен сигнал. Фирмата би трябвало още да прави профилактика, ремонт и поддръжка на към този момент построените СОТ системи в административните здания.

Договорът за защита е за 36 месеца и предвижда на изпълнителя да се заплаща на равни месечни вноски от 73 795 лева без Данък добавена стойност.

Управител на  " Мултифорс А.С " ЕООД е Магдалена Пеева, брачната половинка на Станимир Пеев.

Станимир Пеев е ръководител на Държавния запас и военновременни ресурси. Той оглавява ведомството през 2009 година, а преди този момент е бил кмет на регион " Панчарево " в Столична община. През 2007 година Пеев трансферира основаната от него " Мултифорс " на своята брачна половинка.

Това не е първата социална поръчка за охранителна активност, която " Мултифорс " печели. През годините компанията е получила над 27 млн. лева публични пари. Тя е сключвала контракти за охранителни услуги с Министерството на земеделието и храните, Министерството на превоза, Министерството на защитата, Министерството на стопанската система, НЕК, Софийската регионална администрация,  " Топлофикация София ", Националния военноисторически музей, УНСС, и " Булгартрансгаз ".

Първенец по заплащания за защита е Университетът за национално и международно стопанство, който е сключил контракти с " Мултифорс " на обща стойност 7 138 000 лева без Данък добавена стойност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР