Агенцията по вписванията приключи кампанията за подаване на годишните финансови

...
Агенцията по вписванията приключи кампанията за подаване на годишните финансови
Коментари Харесай

Без опашки Агенцията по вписванията приключи кампанията за годишните финансови отчети

Агенцията по вписванията завърши акцията за подаване на годишните финансови доклади без опашки пред офисите в последния ден.

За разлика от 2020 година, когато в последния ден от акцията пред Агенция по вписванията имаше скупчване на повече от 100 индивида, през актуалната 2021 година при цялостно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, един консуматор се обслужва за по-малко от 20 минути, оповестиха от Агенцията.

По традиция, и тази година се резервира наклонността огромен брой годишни финансови доклади да се подават в последните дни на акцията. На 29 септември 2020 година са подадени повече от 32 хиляди годишни финансови доклади. 89% от тях са подадени онлайн. В същия ден през 2021 година са постъпили 31 538 финансови доклади, 89% от които онлайн.

Въпреки че размерът на доклади се резервира, през актуалната година няма скупчвания на хора и опашки пред офисите на Агенцията по вписванията. Независимо от огромния брой на постъпили по електронен път годишни финансови доклади, осведомителната система на Търговския указател действа отказоустойчиво.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР