Агенцията отбелязва, че заклетите привърженици на милиардера все така са

...
Агенцията отбелязва, че заклетите привърженици на милиардера все така са
Коментари Харесай

7 милиона долара дарения за Тръмп след повдигнатите обвинения

Агенцията отбелязва, че върлите последователи на милиардера все по този начин са зад него в изказванията му, че е жертва на политическо гонене.

" Президентът Тръмп събра над 6,6 милиона $, откогато побърканият Джак Смит разгласи политическото гонене, и продължава да брои ", написаха през вчерашния ден от щаба му в имейл до поддръжници, имайки поради специфичния прокурор, претрупан с следствието.

Впоследствие представител на акцията посочи пред Ройтерс, че даренията, откогато федералните обвинявания бяха оповестени преди седмица, към този момент са надхвърлили 7 милиона $.

Тръмп е любимец в битката за номинацията на Републиканската партия за президентските избори в Съединени американски щати през ноември следващата година, показва Ройтрес.

На някогашния президент на Съединени американски щати са повдигнати обвинявания в нелегално задържане поверителни държавни документи, откакто е напуснал Белия дом, и в скрит план за възпрепятстване на федерално следствие на случая. Той беше изправен пред съда във вторник и пледира почтен по всички 37 точки от обвинителния акт.

Тръмп се пробва да показа обвиняванията като водена от демократите офанзива, с цел да бъде изхвърлен от битката за Белия дом и с цел да бъде навредено на републиканците, 30 % от които са считани за непоколебими последователи на предходния американски президент.

Според изследвания на публичното мнение тази тактика работи. Анкета, извършена от института " Ипсос " за Ройтерс, откри, че 81 % от републиканците са съгласни с изказванията на Тръмп, че обвиняванията против него са политически стимулирани.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР