Агенция ПИК показа снимки от коледно парти на Иво и

...
Агенция ПИК показа снимки от коледно парти на Иво и
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева с горещ коментар на партито на Прокопитата: Ако беше във Великобритания, щеше да е страшен скандал с искане за оставки...

" Агенция ПИК сподели фотоси от коледно празненство на Иво и Галя Прокопиеви, с присъединяване на видни политици. Това, от някои хора, които почитам, беше жигосано като “дъно” - не събитието, а отразяването му. По този случай да обясня: след теч на информация, стана ясно, че предишния декември, по време на на националния локдаун, чиновници на държавното управление са си спретнали ваучър на “Даунинг стрийт” 10; някогашният премиерски консултант Къмингс потвърди… стана заплашителен скандал, който не заглъхва към този момент няколко седмици. " Това написа на страницата си във Facebook журналистката Соня Колтуклиева.

Опозиционни политици приканиха полицията да проверява случая, имаше апели за оставка на министър-председателя Борис Джонсън. Преди дни получих покана да се причисля към петиция, която упорства полицията да проверява случая от декември 2020 година, подписана към този момент от 500 00 души.
Така че, не ми казвайте какъв брой е низко да се разясняват сходни тематики в България, отсича журналистката.

Апропо, купонджиите на Иво Прокопиев също са нарушили условията на заповедта на здравния министър за противоепидемичните ограничения, добавя тя.

По-отдавнашен случай: представител на държавното управление на Дейвид Камерън беше заставен да подаде оставка, поради “неподходящо” другарство, демонстрирано обществено, около абсурда с милиардера Мърдок, напомня Колтуклиева.

На събитието се отзовали политици, близки до кръга Капитал.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР