Агенти на руските тайни служби стоят зад атаката по-рано този

...
Агенти на руските тайни служби стоят зад атаката по-рано този
Коментари Харесай

Руски агенти стоят зад нападението на журналиста Дмитрий Муратов?

Агенти на съветските секрети служби стоят зад офанзивата по-рано този месец против сериозния към Кремъл публицист Дмитрий Муратов, осведомят американски медии.

Два вестника се базират на източници от американски разследващи организации, съгласно които нападението против нобеловия лауреат за мир, станало на 8 април във трен от Москва за град Самара, е квалифицирано от чиновници на съветското разузнаване.

Тогава Муратов, който е основен редактор на " Новая газета ", описа, че до момента в който пътувал, някакъв човек го залял с алена ацетонова багра и му споделил: " това е за теб от нашите момчета ". Журналистът разгласява фотоси на своето лице, гърди и ръце, покрити с боята, която по думите му е обгорила очите му.

Преди този случай редакцията на " Новая газета " бе оповестила, че вестникът приключва да излиза онлайн и на хартия поради предизвестия на съветските управляващи, че нарушава новото медийно законодателство, обвързвано с войната в Украйна, която Русия назовава " специфична военна интервенция ". След това публицисти от медиата споделиха, че започват от чужбина нова план под името " Новая газета Европа ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР