АФП направи седмичен обзор на нестандартни случки по целия свят.

...
АФП направи седмичен обзор на нестандартни случки по целия свят.
Коментари Харесай

Най-странните неща по света през седмицата

АФП направи седмичен преглед на ексцентрични случки по целия свят.
Самотник среща другар
„ Най-самотният в света “ най-сетне си откри другар. Кааван, който бе избавен от американската певица от тъмен зоопарк в пакистанската столица Исламабад, откри компания в камбоджански резерват. Но мъжкият азиатски слон към този момент открива, че връзките с женските от този тип идват с затруднения.
" Една женска пристигна и се срещна с него тази заран. Имаше малко любознание и по-късно тя избяга ", сподели шефът на резервата Дарик Томсън пред Франс прес.

 
Мистериозни монолити
Мистериозен бляскав, открит в пустинята в Юта, който породи всевъзможни клюки за визити на извънземни, изчезна. " Всичко, което беше останало, беше известие, написано в мръсотията, в което пишеше " Чао кучко " със следи от скорошно изпикаване на мястото ", сподели Рикардо Марино, който потегли към отдалеченото място, с цел да го види. Дни по-късно сходен нереален монолит изскочи в Карпатските планини покрай румънския град Пятра Нямц. Той също изчезна толкоз ненадейно и толкоз мистериозно, колкото се беше появил, единствено с цел да изскочи още един на върха на калифорнийския рид в сряда.

Неочакван посетител
Австралийско семейство се завърна вкъщи си, с цел да откри на изкуственото си коледно дърво, заплетена в светлините, опитваща се да похапне от пластмасовите листа. „ Мислех, че едно от децата ми е поставило мека играчка там, само че се оказа жива “, сподели Аманда Маккормик. Коалата, наречена Дафни, е била пусната в околните горички от избавителен екип, видимо обезсърчен от нейния витален опит.

Джаджа за Клуни
От подкастряне у дома, когато си „ под ключ “, не се опасява и превъзходният Джордж Клуни. Холивудската звезда разкри, че се е подстригвал през последните 25 години със странна джаджа, която се прикрепва към прахосмукачка.
Струващата 50 $ Flowbee е мотив за смешки, откогато се появи в късните нощни телевизионните реклами през нощта в края на 80-те години, само че Клуни се кълне в джаджата. " Слушай, дребосъче, работи ", сподели той пред кореспонденти.
Фалос дезертьор
Германската полиция търси двуметрова статуя, изобразяваща мъжки фалос, класифицирана като " монумент на културата ", която изчезна от върха на баварска планина. Всичко, което е останало от впечатляващата дърворезба на мъжки гениталии на върха на 1738-метровата планина Грунтен е купчина дървени стърготини.
Как се води политика със свинска карантия
Тайванските депутати си подхвърляха един на различен свински черва поради вноса на свинско месо от Съединени американски щати. Сцените с карантията приключиха с свада, до момента в който опозиционните депутати изпразваха торби с черва върху главите на съперниците си или ги биеха със свински вътрешности.
Венчални пръстени изплуват
Върнати са брачните халки на алжирска двойка, които са корабокрушени, когато мигрантската им лодка е потънала от италианския остров. Дуду на 20 години и Ахмед, с пет години по-голям, бяха измежду 15-те оживели от нещастието през октомври. Но пръстените им бяха открити в раница, открита да плува в морето две седмици по-късно, и проследени до двойката, в този момент в лагер в Сицилия. " Невероятно е ", сподели Ахмед, " само че ние към момента оплакваме приятелите си, които не съумяха.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР