Адвокатката на Красимира Трифонова - Велика Андонова разкри, че Велико

...
Адвокатката на Красимира Трифонова - Велика Андонова разкри, че Велико
Коментари Харесай

истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли?

Адвокатката на Красимира Трифонова - Велика Андонова разкри, че Велико Минков и младата жена се разделили, тъй като я карал да абортира 

Мярката на Габриела Славова-Пеева е променена на домакински арест след убийството на Пейо Пеев единствено, с цел да поставя грижи за пеленачето и за 6-годишното дете. Тях обаче ги няма. Иззети са с една дребна служебна записка, прикрепена към делото. Това става от четирима служители на реда в безусловно нарушаване на Закона за отбрана на детето без да алармират службите. Това разкри юристът на Красимира Трифонова - Велика Андонова.

„ Не е известно къде са дадени децата. Няма ги в полицията. Служителите на реда подвигат плещи и споделят, че не знаят нищо. Сигнализирахме Отдела за протекция на детето “, сподели тя в „ Тази заран “ по бТВ. 

Децата ги няма, което значи, че би трябвало да върнат назад Габриела в ареста, изясни юристът. 

На въпроса на водещата Златимир Йочев дали Габриела удостоверява в диалозите с нея дали Минков е татко на детето й, адвокатката разкри, че когато приказва на тази тематика, младата жена плаче. Аз бях през вчерашния ден в контакт с нейния юрист и с нея. За мен бе по-важно да установим къде са децата. 

„ Този човек твърди, че желае да гледа детето. Основателно е това, само че биологичния татко би трябвало ли да желае аборт на детето си? “, пита юрист Андонова. 

Не съм разпитвала Габриела за елементи, добави тя. 

„ Въпросът, който доста ме озадачава е по какъв начин може Велико Минков да обикаля всички студия дневно, да прокарва концепцията за бащинството си при изискване, че когато е била в напреднала бременност, й предлага да създадат аборт. Това е била повода да се разделят. Тя му е сложила въпроса за обзавеждане на детската стая, а той й е споделил да си заплаща сама с бонусите, които получава “, съобщи юристката. 

„ Родена съм в Бургас. Двете дами са мои съгражданки и ги познавам от доста години. От моят богат професионален опит знам, че в един проблем в последна сметка истината се открива някъде по средата. Това е по този начин, тъй като животът не е едностранчев и дяволът не е чак толкоз черен, а дълбините на човешката душа са непознаваеми. Случаят обаче директно визира две невръстни деца “, добави тя. 

Разследването по делото е на прекомерно ранен стадий, с цел да бъдат правени изводи, акцентира адвокатката на Красимира Трифонова.

„ Не мога да ви кажа какви са претекстовете, тъй като делото е единствено на шест дни. Привлечени са като обвинени на 20 януари. Разпити не са осъществявани. Заявили са, че се възползват от законовата опция, която им дава право да дадат пояснения на по-късен стадий “, добави тя. 

„ Красимир Трифонова е дипломатически чиновник при един и същи шеф в продължение на 30 години, т.е. в Министерството на външните работи е заемала разнообразни длъжности. Дори и при преекспонираните секс кавги е заемала още няколко пъти дипломатическа служба в продължение на години “, посочи адвокатката. 

„ Дъщеря й е приключила в Харвард. Красимира приказва 7 езика, измежду които тайландски и японски. Два пъти е била на специализация в страната на изгряващото слънце. Габриела също е учила в Тайланд по време на дипломатическата задача, която е изпълнявала майка й “, добави тя. 

„ Имах контакт от 2 минути и половина с Красимира, позволени от съдията в залата директно преди делото. По право трябваше да имам разполагаем 9 часа, само че никой не ми даде. Не се обосноваха за какво “, съобщи юристът. 

Никой не ми е дал видеозаписите, показа тя. 

„ Едната камера е пред блока, в който живеят Габриела и Красимира, а другите са по пътя, по който е минал автомобила и е открит в подножието на Витоша. Има мнението на служителя на реда от Четвърто РПУ, който е гледал записите. То е написано на хартия “, поясни Велика Андонова.

„ Тепърва предстоят експертизите, които ще потвърдят какво се е случило в колата и по какъв начин са се развили дейностите. Това дали е имало битка в автомобила го подлагаме на доста съществено подозрение, тъй като не е доказателство, което е в значително значение по делото “, разяснява тя. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР