Адвокатът от София Ивайло Пенов, който си позволи да посегне

...
Адвокатът от София Ивайло Пенов, който си позволи да посегне
Коментари Харесай

Хулиганът от Пловдив нападнал и служителка от Чистота

 Адвокатът от София Ивайло Пенов, който си разреши да посегне на Митко Чорапа, един знаците на " Капана ", се оказва, че е посягал преди този момент и на жена.

" Миналата събота е нападнал общинска служителка от " Чистота ", гонил е и нейната надзорничка. Имало е 15 минути преследване, викали са полиция, евентуално е вземат записи от камерите ", споделя Лазар Бричков, свидетел на грозната сцена.

" Имал е разправии и със съседи - притежатели на заведения. Заплашвал ги е. По време на цялата пандемия заведението му работеше, има доста сигнали против него и актове ", добавя още той.

Нападателят на Митко - продавача на чорапи от пловдивския квартал " Капана ", е арестуван за 24 часа, оповестиха от прокуратурата. 45-годишният мъж се укриваше дотогава.

Вчера в Пловдив, чиновници на полицията от 4 районно управление (на МВР) са задържали за период от 24 часа причинителя на хулиганската демонстрация в кв. " Капана ". Това е станало по напътствие на дежурния прокурор в Районна прокуратура -Пловдив, където се води инспекция по случая.

Местонахождението на 45-годишния мъж е било открито след двудневно търсене, защото той се е укривал от органите на реда. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да вземе отношение по отношение на наказателната отговорност на лицето.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР