Адвокатът на Левски Иво Ивков бе гост в студио “Дерби”,

...
Адвокатът на Левски Иво Ивков бе гост в студио “Дерби”,
Коментари Харесай

Адвокатът на Левски: Клубът не потъва!

Адвокатът на Левски Иво Ивков бе посетител в студио “Дерби”, където проучва обстановката на “сините” и разяснява делата, които води клубът.

" Искам да направя едно конкретизиране. Никакъв транспортен съд не потъва и Левски не потъва. Корабът е измежду много плевел океан, само че не потъва. Всеки един от нас би трябвало да си прави работата и тогава ще забележим какво ще стане. Може пък това да е за положително. Може клубът да има просто катарзис и това да му помогне за в бъдеще. Но в този момент да приказваме, че клубът потъва, съм изрично срещу ".

" Всичко е в реда на нещата към този момент. Където клубът не е удовлетворен от нещо, където мога да оказа помощ от юридическа позиция, ще го направя. С клаузата на налозите при Делио Роси беше доста ужасно в действителност, тъй като сумата в тогавашното естество беше доста и можеше да коства доста на клуба, само че виждате, че на първа инстанция водим в това дело. Има едно нещо по комерсиалния закон, което се назовава “джиро” - даваш нещо на някого и към този момент сменяш притежателя. Какво ще стане с акциите не е моя работа. Има повече от 3 разновидността какво да се случи с тях. “Джиросват се на различен собственик”, “Джиросват се на няколко притежатели, “Не се джиросват и този притежател на клуба продължава да работи, както се е работило до в този момент ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР