Адвокатът на Берое Светослав Миневски говори за евентуалните нови инвеститори,

...
Адвокатът на Берое Светослав Миневски говори за евентуалните нови инвеститори,
Коментари Харесай

Адвокатът на Берое: Никой не иска да инвестира в Берое

Адвокатът на Берое Светослав Миневски приказва за възможните нови вложители, които могат да влязат в клуба. Той призна, че никой не желае да налива пари в “заралии ”, като само някакъв интерес демонстрира компания, близка до мениджъра на футболиста Уерди Мара, който дойде в Стара Загора през зимата. Ето какво сподели още Миневски:
 Албанец ще бъде на линия за Берое в дуела против Спартак (Варна) Албанец ще бъде на линия за Берое в дуела против Спартак (Варна)
" Трябваше да имаме среща с китайски вложители, само че нито китайци, нито швейцарци, нито италианци, нито хървати - никой не желае да влага в Берое. Единственият действителен интерес за инвестиция в клуба насочи компания, близка до мениджъра на футболиста ни Уерди Мара. Но с оглед бюрократичните пречки, непозволяващи чужденци да бъдат картотекирани в Берое към този момент два месеца, освен за нашия клуб, само че и за другите в страната, вложители мъчно ще се намерят. Не се ли промени бюрократичната машина в България, ровим ли се непрекъснато във вътрешни ежби, футболът ни ще продължава да затъва и ползата към него ще става все по-малък ", разяснява юристът пред “Тема спорт ”.

Той взе отношение по тематиката за построяването на базите у нас. " Това с построяването на нови бази е цялостен популизъм, тъй като и да ги създадем, няма кой да играе на тях. Днешните деца не се интересуват от спорт, тъй като шампионатите ни в груповите спортове не са никакви шампионати, а часове по физическо. Дори учителите по физкултура преди време имаха доста по-добри знания от тези, които в този момент са ангажирани с детско-юношеския спорт ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР