Адвокатът на американската риалити звезда и фотомодел Ким Кардашиян получи

...
Адвокатът на американската риалити звезда и фотомодел Ким Кардашиян получи
Коментари Харесай

Заподозрян за грабежа на Ким Кардашиян изпрати писмо с извинение

Адвокатът на американската риалити звезда и фотомодел Ким Кардашиян получи писмо с опрощение от обвинен в организирането на грабежа в Париж през октомври 2016 година, предава ТАСС.

Авторът на посланието е Аомар Аит Кхедаш. През януари френските управляващи му предявиха публично обвиняване за организирането на закононарушението. Предполага се, че той е работил с няколко съучастници. Всички обвинени неведнъж са попадали в полезрението на органите на реда и са били уличени в доста обири и кражби.

"Имайки поради какво трябваше да преживеете и съзнавайки какви психически вреди Ви предизвиках, взех решение да Ви пиша, само че не с цел да получа снизхождението Ви ", гласи писмото.

Заподозреният споделил, че бил разчувстван, когато видял Ким Кардашиян, обляна в сълзи, и "съжалява за постъпката си ".

Според източник на уеб страницата Ти Ем Зет, звездата била известена за писмото и се отнесла с съмнение към него. Тя считала, че мъжът се опитвал да сътвори усещане пред съда, че се е разкаял.

В ранните часове на 3 октомври предходната година крадци, дегизирани с маски и полицейски якета, нахлуха в първокласния апартамент на Ким Кардашиян, до момента в който тя спеше. Те я завързаха и заплашиха с револвер. Бандитите отмъкнаха годежния й пръстен и други бижута на стойност 9 милиона евро, преди да избягат с колела.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР