Всяка зодия има определен характер, както и всяко цвете носи

...
Всяка зодия има определен характер, както и всяко цвете носи
Коментари Харесай

С кое цвете се асоциира всяка зодия?

Всяка зодия има избран темперамент, както и всяко цвете носи избрана символика и сила. Ето кои цветя подхождат на 12-те зодии по отношение на силата и смисъла, които имат.

 

За зодията Овен най-подходящо цвете е гладиолата. Тя е знак на мощ, сила и увереност, които са типични за Овните. Техните динамични и борбени характери се отразяват в елегантните и изящни цветове на гладиолата. Това цвете също по този начин символизира вяра и религия, което акцентира оптимизма и волята за триумф на Овните.

 

 Добави изложение

 

Цветето, което най-добре подхожда на зодия Телец , е розата. Тя е знак на любовта, хубостта и чувствителността, които са значими аспекти от характера на Телеците. Те ценят уюта, комфорта и ароматите, които розата носи. Както розата, Телеците са известни със своята изящност, непоклатимост и надеждност.

 

 Добави изложение

 

За зодията Близнаци най-подходящо цвете е лилиумът. Лилиумът е знак на многообразие, връзка и живот. Той отразява бързото мислене и подвижността на Близнаците, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. Цветовете и формите на лилиума също по този начин отразяват многоликостта и ползите на Близнаците, които се любуват на другите аспекти на живота и се стремят към нови хрумвания и благоприятни условия.

 

 Добави изложение

 

За зодията Рак най-подходящото цвете е магнолията. Тя е знак на сензитивност, деликатност и прочувствена мощ, които са присъщи за Раците. Тя съставлява вътрешната им хубост и чувство за домакински уют. Магнолията също по този начин отразява вътрешната им мощ и способността им да се преборват с прочувствените провокации, като в това време резервират своята изящност и хубост.

 

 Добави изложение

 

За зодията Лъв най-подходящото цвете е слънчогледът. Слънчогледът е знак на великолепие, мощ и възторг, които са присъщи за Лъвовете. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и да се усещат като водачи, както и слънчогледът постоянно следва слънцето и се издига над останалите растения. Освен това, ярките и наситени цветове на слънчогледа отразяват оптимизма и свежия дух на Лъвовете.

 

 Добави изложение

 

За зодията Дева най-подходящото цвете е космосът. Той е знак на ред, непорочност и перфекционизъм, които са присъщи за Девите. Те ценят естетиката и детайлите, както и космосът, който съставлява хармоничната хубост на природата. Освен това, нежните и деликатни цветове на космоса отразяват чувствителността и изяществото на Девите.

 

 Добави изложение

 

За зодията Везни най-подходящото цвете е орхидеята. Орхидеята е знак на великолепие, грациозност и естетика, които подхождат на естетическия усет на Везните. Техният неповторим и изтънчен тип отразява устрема на Везните към хубост и баланс. Освен това, орхидеята също по този начин съставлява знак на обич и благоденствие, което е значимо за обществените и сантименталните желания на Везните.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР