Унай Емери претърпя гръцка трагедия, тъй като мечтите му да

...
Унай Емери претърпя гръцка трагедия, тъй като мечтите му да
Коментари Харесай

Астън Вила отпадна от Европа, след като отборът на Унай Емери отново бе победен от Олимпиакос

Унай Емери претърпя гръцка покруса, защото фантазиите му да постави завършек на трофейната суша на Астън Вила умряха след загубата с 2-0 от Олимпиакос.

Испанецът искаше най-сетне да хвърли малко сребърни предмети в безплодния долап във Villa Park, само че планината с размерите на планината Олимп, която неговият клуб трябваше да изкачи, се оказа отвън неговата наранена страна.

Преследването на закъснение от два гола от първия мач в Бирмингам постоянно е било сложна задача - единствено три тима са правили това в европейската история - само че за тим, който търси място в Шампионската лига, оптимизъм останаха.

Но това беше провалено в границите на 10 минути, защото Ayoub El Kaabi - техният зложелател в първия лег, който сграбчи требъл - вкара ранен гол, оставяйки ги още по-назад. Неговите втори, 10 минути преди края, провокираха червено-бяло празненство на трибуните.

И макар енергичните старания - Вила безспорно остави всичко там на терена в Пирея - в този момент минаха 28 години и отброяват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР