Водещият на конкурса за песен на Евровизия Rylan Clark беше

...
Водещият на конкурса за песен на Евровизия Rylan Clark беше
Коментари Харесай

Rylan „не се появи“ за интервю на Евровизия с израелския участник Eden Golan

Водещият на състезанието за ария на Евровизия Rylan Clark беше приветстван от почитатели за това, че наподобява заема позиция на фона на несъгласията към включването на Израел в певческото съревнование.

Хиляди протестиращи излязоха по улиците на шведския град Малмьо в опит да отстранят израелската певица Еден Голан от полуфиналите. И по този начин, когато английският ефирен водещ видимо избра да не се появи за бързо пожарно изявление до асансьорите за акаунта на шоуто в TikTok, мнозина повярваха, че той е заел политическа позиция.

Райлан преди този момент е правил редица изявленията със състезатели, до момента в който се представяше като пиколо в хотелския асансьор - само че Идън съгласно известията не е имал тази опция. В фрагментите от изявлението на Идън може да се чуе глас, който задава въпроси на певицата, до момента в който тя влиза сама в асансьора.

Остава незнайно за какво Райлън не участва по време на сегмента - само че почитателите имат свои лични теории и твърди, че прави политическо изказване. Опустошит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР