Адут Акеч е само на 19 години, но животът й

...
Адут Акеч е само на 19 години, но животът й
Коментари Харесай

От Судан до Valentino: историята на модела Адут Акеч

Адут Акеч е единствено на 19 години, само че животът й е заслужен за кино сюжет. Наскоро с Ануар Хадид станаха звездите в новата кампания на Valentino Beauty ,  но в случай че се върнем единствено няколко години обратно, животът на Адут напълно не е бил толкоз розов, колкото роклята, която носи на фотосите. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adut Akech Bior (@adutakech) на Юли 7, 2019 в 6:51 PDT

Семейството й бяга от Южен Судан, поради продължителната революция, геноцид и апетит. Адут е родена на път към бежански лагер под егидата на Организация на обединените нации в Кения, където живее до 5-годишна възраст. Вижда как по-възрастните от нея се опасяват и се замислят какво ли би било бъдещето им по-късно място, само че самата тя усещала, че има " съвсем " обикновено детство. Признава, че не притежавала доста неща, само че имала покрив над главата си и храна. Не е имала толкоз облекла, колкото в този момент, само че са й били задоволителни, с цел да може да се усеща спокойна и да се разсънва всеки ден с мисълта, че е признателна да има опцията да играе с братовчедите и приятелите си. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adut Akech Bior (@adutakech) на Фев 13, 2019 в 4:17 PST

След като тя и фамилията й напуснали лагера, пътували из Кения в очакване на визите си. Ароматът, с който и до през днешния ден свързва дома е бакхур – тамяново дърво с ароматни масла и подправки. Майка й, Мери, винаги приготвяла ястия от обичайна кухня, а мирисът на чесън, кимион и кориандър са трайно съхранени в съзнанието й.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adut Akech Bior (@adutakech) на Май 11, 2019 в 2:57 PDT

Когато била на 8, със фамилията й се преместили в Австралия, където по това време живеели леля й и по-голямата й сестра.  " Бях доста разчувствана, изключително от това, че мога да ходя на учебно заведение, което в Кения беше много скъпо начинание. "

Адут споделя, че е знаела единствено суахили, родния й език, а в учебното заведение, в което учели деца от целия свят, тя трябвало да се научи да приказва британски. Признава, че не се чувствала на място, а по-късно, когато се преместила в друго учебно заведение, децата й се подигравали, тъй като била по-висока и нямала типично подредената холивудска усмивка. " С течение на времето осъзнах, че тъкмо тези черти ме вършат неповторима. "

На 13 тя към този момент знаела, че желае да бъде модел, откакто дефилирала в неподготвено ревю по самодейност на нейната вуйна. След него на смешка подписала с фешън организация, а на 16 години към този момент била в Париж за първото си огромно фешън ревю за, с което стартира и кариерата й в стилната промишленост. 



" Всичко се случи... като че ли за един момент. Изобщо не осъзнавах какво върша тогава, а беше единствено преди 3 години. Оттогава не съм серпантина да имам вяра в фантазиите си и да работя, с цел да ги реализира. "

Само година след своя дебют вече дефилира за редица международни брандове – от  Off-White до Givenchy , , Chanel и Versace . Адут е украсила кориците на едни от най-известните фешън списания по света.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adut Akech Bior (@adutakech) на Авг 2, 2019 в 6:39 PDT

Екзотичната красавица споделя, че най-прекрасното възприятие, което изпитва, е когато някой й каже, че тъкмо тя е неговият подстрекател и модел за подражателство. Адут работи с Организация на обединените нации в поддръжка на бежанците, тъй като желае да покаже на света, че тези хора не се разграничават по нищо от останалите. А нейната история е доказателството за това.  " Винаги ще се гордея с това, че съм емигрант, без значение къде съм и какъв брой съм сполучлива в кариерата и живота си. "

 
Кой е моделът с най-тъмната кожа в света?
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР