Адриана Тюркмен и нейната дъщеря, която също се казва Адриана

...
Адриана Тюркмен и нейната дъщеря, която също се казва Адриана
Коментари Харесай

Вдовицата на Филип Найденов - Фатик неузнаваема

Адриана Тюркмен и нейната щерка, която също се споделя Адриана са в Истанбул Турция. В Инстаграм втората щерка на Филип Найденов-Фатик разгласява фотоси от престоя си в емблематични град на Босфора.

В един от мненията на неин фен, очевидно стихотворец по душа, той ѝ написа:

Не желая да съм необоснован и да разказвам с клишета неповторимият ви външен тип. Но няма по какъв начин да не загатна, че дори и на Марс виждат, че глезенът ви е като на пеперуда, а словосъчетанието " квинтесенциално съвършенство " е написано особено за вас! Накратко, изглеждаш като Жена, поради която Буковски и Хемингуей биха пили и се били в крайбрежна механа.

Впечатление прави какъв брой добре и свежо наподобява вдовицата на Филип Найденов Фатик. Тя не просто не се е трансформирала, а напряко като че ли времето за нея е спряло и възрастта няма значение. Припомняме, че той беше убит - на 19 август 2003 година към 11.30 ч. На бул. " България " сребристият " Мерцедес S 600 " с номер BB FN 888 стопира на червен светофар на кръстовището с бул. " Гоце Делчев ".

Буквите от регистрационния номер имат своето значение: BB идва от турската дума baba, която значи татко, F е взето от Фатик, а N значи Найденов. Колата е карана от Румен Желязков-Жабока.

Внезапно от спрян наоколо автомобил изскачат двама мъже, които откриват пукотевица по мерцедеса с автомати " Калашников ". Изстрелват над 30 патрона, а Найденов, считан още за крал на амфетамини, е погубен на място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР