Адресът на най-известната рибена чорба това лято е Созопол. Причината

...
Адресът на най-известната рибена чорба това лято е Созопол. Причината
Коментари Харесай

Собственичката на ресторанта, който предлага рибена супа за 18.99 лева: За нас тази цена е нормална

Адресът на най-известната рибена супа това лято е Созопол. Причината за нейната известност е един отрицателен коментар в обществените мрежи, че по българското Черноморие няма туристи, тъй като рибената супа се предлага на цена от близо 20 лв..

Тази информация беше неведнъж споделяна като мненията под нея варираха от " ах, тези тарикати по морето “, до " цената си заслужава поради качеството “.

Ресторантът е бутиков и не става дума за рибена супа, а за рибена чорба. Собственикът на заведението с изключение на готвач, е и кулинарен специалист. Повечето  деликатеси от менюто са нейни авторски предписания.

" Ние подготвяме с доста качество, тъй като има разнообразни типове риба. Основната риба в супата е калкан. Всяко едно късче се почиства доста деликатно. Супата е взаимствана от френска рецепта на Буябес. Това не е просто рибена супа. Всеки може да предложи рибена супа, само че но всеки може да го подготви с това качество. "

" Във Франция тази чорба коства 150 евро, при нас е 18.99 лв.. За мен това е една естествена цена, за това което предлага и ние. Всичките артикули, с които работим са натурални ", добавя собственичката пред БНР.

В Созопол има цени за всички - рибена супа може да се откри и за 5 лв.. Както се споделя - за всеки трен си има пасажери. Според бюджета, който се определили, може да откиете и вашите цени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР