Адреналинът ме държеше през цялото време в Израел. Това каза

...
Адреналинът ме държеше през цялото време в Израел. Това каза
Коментари Харесай

Петър Нанев с награда „Репортер на 2023“: Адреналинът ме държеше през цялото време в Израел

Адреналинът ме държеше от самото начало в Израел . Това сподели в предаването „ Тази неделя “ Петър Нанев, който бе отличен с премията „ Репортер на 2023 “.

„ Има две обстановки, които ще запомня от Израел, отвън това, което сме изличили в ефир. Едната обстановка е обвързвана с това, че останахме в Рамала на Западния бряг. Бяхме предизвестени от Организация на обединените нации да не оставаме там по мрачно, а КПП-то затвори тъкмо пред нас и израелската войска се опита да ни избута във вътрешността в палестинската територия “, описа той.

Тази премия е плод на труда на всички сътрудници, сподели водещият на новините Юксел Кадриев, който бе отличен със специфична премия за цялостния си принос

Втората обстановка е обвързвана с камион, претрупан с бойци, на ливанската граница. „ Те си сложиха маските, разкопчаха си корубите, хванаха си револверите и започнаха да ни приказват нещо на иврит. Ние с оператора не посмяхме да бръкнем в джобовете си и да си извадим паспортите, с цел да не стартират да стрелят по нас “, описа още Петър Нанев.

Вижте във видеото какво сподели Яна Бързакова за интернационалните вести, както и Станимира Атанасова за работата ѝ като състезателен репортев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР