Администрацията оттегля наредбата за ваксинация и тестване в големите фирми

...
Администрацията оттегля наредбата за ваксинация и тестване в големите фирми
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън отменя задължителната ваксинация в едрия бизнес

Администрацията отдръпва наредбата за имунизация и тестване в огромните компании в сходство със правосъдното решение от този месец, което блокира използването й, заяви Отделът за сигурност и здраве на работното място (OSHA) към министерството на труда на Съединени американски щати. Правилото обхващаше бизнеси със 100 и повече чиновници. Тези, които не желаеха де се имунизират, трябваше да се тестват постоянно и да носят маски.

Решението идва към две седмици, откакто Върховният съд спря действието на мярката, с което нанесе мощен удар по напъните на ръководството на Байдън да се оправи с COVID-кризата посредством интензивно имунизиране.

OSHA акцентира, че въпреки и да отдръпва използването на Vaccination and Testing ETS, стандартът остава като „предложение за правило“.

„След оценка на правосъдното решение OSHA отдръпва Vaccination and Testing ETS като незабавен краткотраен стандарт за прилагане“ – записа организацията в документ, който ще бъда оповестен във Федералния указател.

В свое изказване OSHA разгласи, че отдръпването на мярката влиза в действие от сряда. Агенцията също така акцентира, че мощно насърчава служащите да се имунизират заради продължаващата заплаха от заразяване с ковид на работното място.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР