Администрацията на Facebook забранява на потребителите да публикуват в социалната

...
Администрацията на Facebook забранява на потребителите да публикуват в социалната
Коментари Харесай

Фейсбук забранява публикуването на разголени снимки

Администрацията на Фейсбук не разрешава на потребителите да разгласяват в обществената мрежа освен порнография, само че и фрагменти от еротични танци, фотоси на разголени хора и постове със полов подтекст. Тези разпореждания стават част от кодекса на обновените правила на обществената мрежа, оповестява БГНЕС. 

Компанията признава " значимостта на привличането на вниманието към проблемите на половото принуждение и употреба, само че слага разграничителна линия, когато наличието облекчава, предизвиква или координира секса сред възрастните ".

" Ние ограничаваме и потреблението на прекалено полово изложение, което може да докара до затормозяване, защото избрана част от нашата световна общественост може да схване доста мъчително сходно наличие и това може да навреди на способността на хората да се свързват с приятелите си и с по-широката публика ", обясниха от администрацията на обществената мрежа.

Тя не разрешава публикуването в границите на платформата на фрагменти с порнографско наличие, шоута в стриптийз клубове, еротични танци, полови актове, фотоси на разголени хора. Забраната включва текстове със полово, еротично или тантрическо наличие, преписка със полов подтекст и откровени подмятания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР