Администраторите на Фейсбук за втори път блокираха страницата на Атлантическия

...
Администраторите на Фейсбук за втори път блокираха страницата на Атлантическия
Коментари Харесай

За втори път ФБ блокира страница на Атлантическия съвет – заради публикация за закриване на руския център

Администраторите на Facebook за повторно блокираха страницата на Атлантическия съвет на България поради обява, ориентирана против хибридните тактики на Кремъл.

Този път мотивът е споделена с която се желае закриването на съветския културен център в София, изполван от Русия за пробутване на пропагандандното въздействие и дезинформацията, генерирана от Москва.

В центъра се провеждат в това число действия и събития, при които под прицела на съветската агитация са български деца и младежи.

„ Третират ни като " рискови човеци и организации ", споделят от АСБ, като оповестяват, че поради проруските админи в българоезичния сегмент на Facebook се постанова да бъде саздадена трета страница на организацията:

„ Скъпи другари,
Дойде времето да създадем нова, трета подред страница на организацията ни, поради цензурата на съветските модератори на българското наличие на Facebook. Първата ни страница с над 10000 достоверни почитатели беше унищожена в края на август 2022 година От три месеца и втората ни страница е подложена на модераторски произвол и вследствие на това е с тежки рестрикции. Третират ни като " рискови човеци и организации ". Днес още веднъж смъкнаха наличие от същата страница - споделихме петиция, която приканва за закриване на Русский дом в София, прочут и като Руски културно-информационен център. Защото желаеме да бъде закрит този филиал на съветските секрети служби. Очакваме напълно скоро и основаната през август 2022 година наша втора страница да изчезне, както стана с първата.

Затова направихме тази, нова страница. https://www.facebook.com/profile.php?id=61553718892828...

Правим го за вас и за всички естествени хора, които се опълчват на съветската хибридна експанзия против България!

Това, което вършим дава резултати, с помощта на всички вас!

Продължаваме напред! “

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР