Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Zucchero, един от

...
Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Zucchero, един от
Коментари Харесай

Zucchero идва за концерт в България

Аделмо Форначари, прочут със театралния си псевдоним Zucchero, един от най-успешните италиански музиканти, с блестяща кариерата повече от три десетилетия, идва за концерт в България. Неговата музика е повлияна най-много от блус, госпел, соул, и рок. Песни, като „ Senza una Donna (Without a Woman) “, „ Il Volo “, „ Baila (Sexy Thing) “, „ Occhi “ са дребна част от шлагерите на изпълнителя, които му носят международна известност и милиони продажби.

Концертът на Zucchero на 23 юли, в Античния спектакъл се реализира с поддръжката на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

През 2016 година италианската звезда показва своя впечатляващ албум „ Black Cat” на международно турне, което минава извънредно сполучливо. Той слага свръхестествен връх в Италия с “Black Cat World Tour” – изнася 22 концерта в Arena di Verona за интервал от 12 месеца! По време на турнето, Zucchero пее пред повече от 1 милион фенове в 611 града, 67 страни на 5 континента!

Zucchero е имал взаимни планове с едни от най-великите музиканти като Лучано Павароти, Ерик Клептън, Майлс Дейвис, Б.Б. Кинг, Брайън Адамс, Брайън Мей и доста други. Той е единственият европейски музикант, взел участие на световноизвестния фестивал Удсток (1994 г.).

През ноември 2017 излиза сбирката на Zucchero “Wanted (The Best Collection)”. Тя събира в себе си най-хубавото от 30–годишната музикална кариера на актьора. В нея са включени три нови песни и документален филм с фрагменти от бекстейдж и изявленията.

За наша наслада в новото турне на Zucchero е включен концерт и в България. Този път феновете на актьора ще имат опция да се насладят на прелестната му музика в неповторимата атмосфера на Античния спектакъл, Пловдив.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР