Аделина, красивата съпруга на беквокалиста на Слави Трифонов – Борис

...
Аделина, красивата съпруга на беквокалиста на Слави Трифонов – Борис
Коментари Харесай

Тя напусна Слави Трифонов и сега е много щастлива!

Аделина, красивата брачна половинка на беквокалиста на Слави Трифонов – Борис Солтарийски, от две години има собствен фешън бутик, както множеството съпруги на известни персони.

Жената на Борис Солтарийски си откри по-хубава работа от тази, която беше при Слави Трифонов. Тя продава облеклата единствено онлайн, като безусловно всички модели показва персонално. В задачата си да притегли повече клиенти, тя непрекъснато прави промоции и предлага рокли з а по 40 лв., панталони по 19 и якета за по 45.

 Резултат с изображение за Жената на Борис Солтарийски

Мнозина разясняват, че това са цени, даже по-евтини, в сравнение с в магазините за втора ръка. Модистката явно разчита на тийнейджърки, които нямат дебели портфейли, само че пък преливат от обич към шарени дрешки, писа „ Галерия “.

Заради модата тя заряза работата си при Дългия, където се изявяваше в екипа за посетители. Тази работа обаче й доскучала, а Ади от дълго време имала интерес към облеклата и обличането. Бизнесът й потръгнал и през днешния ден тя твърди, че печели добре от онлайн бутика си.

Често пътува по първокласни почивки с Борис и щерка им Ема или единствено с приятелки по женски. Неотдавна се върна и от следващото си странствуване до обичаната на всяка уважаваща себе си плеймейтка дестинация Дубай.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР