Адел слиза от сцената, ще става студентка. Певицата заяви за

...
Адел слиза от сцената, ще става студентка. Певицата заяви за
Коментари Харесай

Адел става студентка


Адел слиза от сцената, ще става студентка. Певицата съобщи за желанието си на почитател среща в Лос Анджелис, написа Би Би Си.

Изпълнителката ще следва британска литература и ще стартира образованието си през ноември. 

  " Ако не бях съумяла с пеенето, мисля, че сигурно щях да бъда учителка. Струва ми се, че би ми харесало да преподавам британска литература ", отбелязва тя и добавя, че употребява пристрастеността си към британската литература в това, което прави, само че би желала да бъде още по-добра. 

" Това е проектът ми за 2025 година, просто да получа подготовка ", споделя Адел. 

Новината ще бъде музика за ушите на някогашната ѝ учителка по британски език госпожа Макдоналд, която предходната година изненадващо се срещна със звездата по време на концерта на ITV UK, отдаден на завръщането на Адел и съобщи какъв брой се гордее с възпитаницата си, предаде Дир.бг.

Певицата е приключила Британското учебно заведение за театрални изкуства и технологии, преди да се трансформира в звезда на международната поп сцена. Но постоянно е съжалявала, че не е траяла образованието си.

За певицата това е следващо предизвикателство, откакто направи шестгодишна пауза в кариерата си, през която съумя освен да се разведе, само че и да се пребори с наднорменото си тегло.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР