Адел отказала да облече рокля без ръкави за корицата на

...
Адел отказала да облече рокля без ръкави за корицата на
Коментари Харесай

Адел отказва да разголва крайниците си

Адел отказала да облече рокля без ръкави за корицата на списание Vogue, тъй като към момента не харесва ръцете си. Изпълнителката на шлагера " Someone Like You " смъкна към 45 кг и трябваше да влага в напълно нов дрешник, защото облеклата ѝ бяха прекомерно огромни.

33-годишната Адел, която има деветгодишен наследник Анджело от някогашния си брачен партньор Саймън Конеки, разкри още, че макар отслабването си към момента не обича да демонстрира ръцете си, заради което отхвърля да разголва крайниците си.

В диалог с авторката на " Куини " Кандис Карти-Уилямс за новия брой на " THE FACE ", за чиято корица е снимана от Шарлот Уелс, Адел каза:

Трябваше да си купя напълно нов дрешник, което беше занимателно. Преди обичах да нося шлифери. Вече не мога да ги нося, тъй като в тях наподобявам малко необичайно. Трябваше да се отърва от доста облекла, с които имах страхотни мемоари. Не знам дали се усещам друго. Все още не одобрявам някои елементи от тялото си…На корицата на Vogue всички се опитваха да ме сложат в рокли без ръкави. Аз им отвърнах: Няма да си демонстрирам ръцете! Вие луди ли сте? Никога не съм харесвала ръцете си, в никакъв случай и към момента не ги одобрявам. Връщам се към концепцията да съм слаба и да съм щастлива. Да, ръцете ми са на половина по-малки, само че това не значи, че ги одобрявам! Все още ненавиждам и краката си, разяснява Адел.

Освен че не се побира в старите си облекла, Адел има цяла сбирка от обичани пръстени, които се изплъзват от пръстите й.

Адел, която през последните години претърпя тежко развода си и загубата на отчуждения си татко, твърди, че е почнала да посещава фитнеса постоянно, тъй като е желала да се усеща " по-силна ", а не по-вталена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР