Адаптацията на българина Кирил Десподов в ПАОК върви все по-добре

...
Адаптацията на българина Кирил Десподов в ПАОК върви все по-добре
Коментари Харесай

В Гърция: Десподов се адаптира в ПАОК все по-добре

Адаптацията на българина Кирил Десподов в ПАОК върви все по-добре и ролята на крилото става все по-важна за старши треньора на отбора от Солун Разван Луческу, проучва sdna.gr. 

" Както в дербито с " Панатинайкос ", по този начин и в европейските мачове, Кирил Десподов влезе от пейката. За ПАОК и осмислянето на целия сезон това бяха два доста значими дуела. За да няма недоразумения кой е титуляр и кой е запаса, Разван Луческу приказва предишния понеделник със своите играчи, обосновавайки политиката си по какъв начин ръководи наличния капацитет сега.

Румънският треньор похвали самостоятелното качество на играчи като Кирил Десподов, като уточни, че посредством него те могат да трансформират тима генерално.

Например при влизането си в мача против " Айнтрахт " (Франкфурт) Десподов сподели, че има класа в краката, защото от неговия удар от фаул се стигна до " златния " гол на централния бранител Кулиеракис. Румънецът се грижи в тази специфична обстановка да държи играчите си нащрек, знаейки какъв брой скъп инструмент е българското крило за ПАОК, даже и от аварийна пейка. Явно е, че Десподов ще стартира мачовете оттова до момента в който доближи мечтаното равнище за тима ", написа изданието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР