Адам Лийс, началник на охраната на строителна площадка в Бирмингам,

...
Адам Лийс, началник на охраната на строителна площадка в Бирмингам,
Коментари Харесай

Зловещо: Призрак на невеста се разхожда в строителен обект СНИМКИ

Адам Лийс, шеф на защитата на строителна площадка в Бирмингам, Англия, е видял нещо извънредно страховито по време на дежурството си, оповестяват английските издания.

Според думите на мъжа, по време на нощната промяна той е получил уведомление, че датчикът за придвижване е задействан. В процеса на регулиране на камерата той търкал очи и се щипел по бузите, само че чувството, че му се случва нескрито „ филм на ужасите “ не прекосявало.

Той видял момиче в дълга бяла рокля, сходна на сватбените. Тя необичайно се навела напред, държейки нещо в ръцете си, а силуетът й изглеждал транспарантен.



„ Булката “ като че ли плавала във въздуха, без да допира земята. Някои консуматори в мрежата допускат, че в ръцете на момичето може да се намира главата на нейния любим.

"Изображенията идват на моя преносим компютър, по тази причина ревизирах какво се случва и видях това творение. Веднага уведомих защитата, която обиколи и ревизира целия обект, само че не откри нищо “, разказал е Адам Лийс.

„ Нямам визия какво е, само че прекарах остатъка от нощта, без да затварям очи и треперейки. Никога не съм вярвал в призраци, само че не мога да си обясня това което съзрях на екрана. Това е най-странното нещо, което съм виждал за годините наблюдаване на доста сходни обекти “, споделя ръководителят на защитата своите усещания от видяното.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР