Адалберт Зафиров коментира неспиращото напрежение по оста ЦСКА - ФК

...
Адалберт Зафиров коментира неспиращото напрежение по оста ЦСКА - ФК
Коментари Харесай

Адалберт Зафиров: По на сърце ми е ЦСКА на Армията

Адалберт Зафиров разяснява неспиращото напрежение по оста ЦСКА - ФК ЦСКА 1948. Именно тези два тима излизат един против различен на стадион " Българска войска " на 29 август.

" За мое злощастие минах през цялото това нещо. Всичко се струпа върху моята глава. За мен персонално е ненужно да има два клуба с име ЦСКА. Разминават се доста нещата. Един е ЦСКА в България и би трябвало да бъде един. Трябва да се откри метод, дали ще се обединят, по какъв начин ще се случи това... Защото по този метод разделяме публиката на ЦСКА. Единият клуб ЦСКА е новооснован и не може да приказва против другия клуб или противоположното. Те са два разнообразни клуба. 

Лично аз одобрявам по на сърце за ЦСКА този тим, който сега играе на стадион " Българска войска ". Това е домът на ЦСКА, там клубът е построил имиджа си, историята си, там е побеждавал доста западни клубове и е стигнал това равнище. Малко е комплицирано по този начин да разсъждаваме в профил за обстановката, тъй като притежателите си имат тяхно виждане, те си имат тяхно предпочитание, парите са техни, те дефинират нещата, ние единствено можем да разясняваме ", сподели Зафиров в студио " Дерби ".
 Справка: Почти всички митове на ЦСКА с най-малко 200 мача и в този момент са зад клуба!
Справка: Почти всички митове на ЦСКА с най-малко 200 мача и в този момент са зад клуба!

Ето какво е съотношението
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР