Acronis въвежда иновативен подход за предпазване от опасности, контролиране и

...
Коментари Харесай

Доставчиците на услуги с ново, опростено решение за сигурност


Acronis вкарва новаторски метод за предотвратяване от рискове, управление и възобновяване, намалявайки сложността на съществуващите EDR решения
(графика: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis разгласи ново, опростено Endpoint Detection and Response (EDR) решение за снабдители на управляеми услуги. Acronis Advanced Security + EDR за платформата Acronis Cyber Protect Cloud употребява новаторски метод за предотвратяване от рискове, управление и възобновяване, намалявайки сложността, присъща за други EDR решения. Новият артикул прави по-достъпни решенията за сигурност с ефикасна отбрана на данни, приложения и системи – всичко в една централизирана платформа.

Стъпвайки на стандартите, открити в промишлеността, и следвайки рамката MITRE ATT&CK, Acronis Advanced Security + EDR опростява комплицираните решения за бързо изменящия се пейзаж в областта на киберзаплахите, като ползва метода на унифицираната платформа. Той разрешава на ИТ екипите да засичат и да схващат комплицирани офанзиви, a по-късно бързо да възвръщат всичко, употребявайки средства за връщане на правилното положение чрез един клик.

Acronis Advanced Security + EDR е част от облачната платформа Acronis Cyber Protect Cloud, която разрешава на бизнесите и на техните снабдители на услуги да обезпечават холистична отбрана според централната рамка за киберсигурност на NIST (Национален институт за стандарти и технологии, САЩ). Това изобретение надгражда киберзащитите на Acronis посредством:

Според последния отчет на оперативните центрове за киберзащита на Acronis от август, световните вреди от рансъмуер ще надвишават 30 милиарда $ през 2023 година Рансъмуерът продължава да е опасност номер едно за огромните и междинните предприятия.

Acronis стопира рансъмуер офанзивите посредством своя холистичен метод, учреден на правилата на NIST, по отношение на непрекъсваемостта на бизнеса – както и в броя на URL адресите за фишинг, злоумишлен програмен продукт и усъвършенствани офанзиви. Компанията е блокирала 21 милиона URL адреса, открити в крайни устройства, единствено през второто тримесечие на 2022 година

Програмата за ранен достъп до Acronis Advanced Security + EDR ще бъде налична през декември за сътрудниците на Acronis, а генерално ще стане налична през първото тримесечие на 2023 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР