Абсурдно предложение. Хаос, убийства, престъпления, инфлация – то ужас, стана

...
Абсурдно предложение. Хаос, убийства, престъпления, инфлация – то ужас, стана
Коментари Харесай

Йово Николов за предложението на Борисов: Абсурдно е! Това е раздаване на власт на парче. Ситуацията е патова

„ Абсурдно предложение. Хаос, убийства, закононарушения, инфлация – то смут, стана ужасно. Този тип говорене не способства за нищо. ГЕРБ е политическата партия, която е спечелила изборите. Предложението всяка една партия да си избира министър и да го постави в вероятно държавно управление е неуместно, тъй като има министър председател, който би трябвало да избере състава на своя кабинет. Това е разпределяне на власт на парче. Ситуацията е патова. ГЕРБ би трябвало да създадат всичко допустимо. Ако желаят да решат по някакъв метод този ребус, могат да поддържат втория мандат. Това също е неуместно, обаче “, съобщи Николов.

 

" Някой политолог може да направи дисертация по предлагането на Борисов. То е за проучване и предизвикателство на реакция от всички политически играчи, а няма за цел да се сформира държавно управление. Борисов слага всички участници в последния парламент в изключително състояние. Защото той им сподели: да забележим кое за вас е по-важно: дали жаждата за власт, дали вашите политически правила. Много отдалеко се приготвя за това нещо. Кое е по-добре: безпринципно държавно управление, което демонстрира, че демокрацията не е народна власт, или безкрайни служебни кабинети, които не са законни. Правителство, което не е минало през Народното събрание, не е законно ", разяснява Иван-Стамболов - Сула.

 

Йово Николов счита, че " така наречен атентат против Иван Гешев експонира казуса с основния прокурор ".  " Случаят с гърмежа някак си експонира самия проблем. Първият проблем, който Андрей Янкулов дефинира още същия ден, е, че господин Гешев е нарушил закона, тъй като бидейки административен началник на прокуратурата, е наредил на Ясен Тодоров да заведе някакъв израелски специалист. Това се получи, откакто Демерджиев отговори на въпроса, и излезе истината, че децата на основния прокурор не са пътували с него. Това е операцията, която прави Прокуратурата. Ако не може да се оправи с атентат против себе си, по какъв начин да чакаме да се оправи с закононарушенията, които се правят против обществото и хората? Тези дейности демонстрират липса на професионализъм ", безапелационен бе той. 

 

„ Печално незапознат съм да разисквам тези въпроси. Като елементарен жител си задавам два въпроса: за какво? Ако е пиар акция, какъв е търсеният резултат от нея? Второто е, че като че ли всички се съгласихме, че това е фалшификат и обсъждаме тази тематика. Допуснете обаче, че има половин % възможност да не се е самовзривил “, уточни от своя страна Сула.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР