Aбсолютно спретната и нагласена акция, подхвърлени куфари Това е абсурдно.

...
Aбсолютно спретната и нагласена акция, подхвърлени куфари Това е абсурдно.
Коментари Харесай

Жега В Центъра На Младост! Протести За И Против Арестуваната Кметица Иванчева!

" Aбсолютно спретната и нагласена акция, подхвърлени куфари Това е неуместно. Как може някой да вози куфар с пари в багажника си на служебната кола. Тя е ходила на служебна среща в Столична община, не е обикновено това. Тя се бори година и половина със градежи и един безоблачен ден взема решение, че ще си носи куфар с пари в багажника ", съобщи - Диана Сивинова, ПР. Район " Младост ".

" Определям случая като интензивно мероприятие Убедени сме, че рушвет е даден, само че той е даден на високо равнище със напълно друга цел ", уточни -привърженик на кмета. " Това е едно интензивно мероприятие за дискредитиране на законно определената кметица на регион " Младост ".

Това са методите, които организират репресивните диктатури, да бъдат държани две дами с белезници 5 часа в центъра на София. Това е демонстративна акция, която цели затваряне на общината и премахване ", съобщи още защитаващият кметицата. В студиото се включи и жена на име Кристияна, която преди е работила с Иванчева: Не мога да кажа към момента за този арест каква е истината, до момента в който не се произнесе следствието. Аз като член на инициативния комитет, който я издигна, свалихме доверието си от нея от дълго време, тъй като тя с работата си и дейностите си, потвърди, че не е правилен и почтен човек. За тези 2 години има няколко индикации, в които бяхме длъжни да свалим доверието си. Те са няколко - градежът на бл.70, тя подписа съглашение с вложителите. В " Младост " 4 пусна протокол към Столична да се продаде по 39.90 лв/кв.м. Имахме подозрения за корупция. Имаше неточни игри против зам.кмета Никола Вапцаров. Много са. По-късно през днешния ден се чакат резултати от Специализирана прокуратура.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР