Абсолютно е ясно на всички вече, че телевизията е новото

...
Абсолютно е ясно на всички вече, че телевизията е новото
Коментари Харесай

И Джулия Робъртс се прицелва в малкия екран. С два проекта!

Абсолютно е ясно на всички към този момент, че малкия екран е новото кино (дали?) и че огромните актриси вършат история в малкия екран. Джулия Робъртс е идната в " А " групата наред с Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Лора Дърн, Робин Райт, които счупиха дребния екран с фурора и.

Новите планове на Джулия са два. 

Първият е сериалът Today Will Be Different – план, който беше оповестен в действителност в края на предходната година, само че до момента в който акустира дефинитивно в HBO, мина време. Засега не се знае изключително доста – лимитираните серии са по едноименния разказ на Мария Семпъл, един от бестселърите на " Ню Йорк Таймс " за предходната година. Джулия е Елинор Флъд, която се разсънва една заран с положителни планове, само че след това животът се случва... Всички епизоди се развиват в един-единствен ден – аз персонално не одобрявам такава динамичност, което обаче няма да ми попречи да очаквам кино лентата с неспокойствие. Това е първият сериал на Джулия Робъртс, която видяхме към този момент по HBO в. Преди това актрисата се е появявала в малкия екран като гост-звезда спорадично. Изглежда, че Джулия мощно има вяра в Today Will Be Different, тъй като с изключение на основната роля тук тя заема и длъжността изпълнителен продуцент. 

Вторият план е на Сам Езмаил (). Homecoming ще е акомодация на нещо към този момент съществуващо – прочут онлайн подкаст, където историята се споделя посредством телефонни диалози и лечебни сесии, в които водещата Катрин Кийнър е проверяващ експерт, разположен в загадка военна база.

Очаква се Джулия Робъртс да влезе в ролята точно на Катрин Кийнър, другите два персонажа са мъже. Още не се знае коя мрежа ще купи Homecoming, само че при съществуването на звезда от калибъра на Джулия Робъртс информацията скоро ще се появи.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР