Абсолютният новак в Първа лига Крумовград победи Лудогорец с 3:1

...
Абсолютният новак в Първа лига Крумовград победи Лудогорец с 3:1
Коментари Харесай

Фалстарт за Лудогорец и в Първа лига, падна от новак

Абсолютният дилетант в Първа лига " Крумовград " победи " Лудогорец " с 3:1 на старта на шампионата. Двубоят се игра в базата на " Ботев " (Пловдив), защото стадионът на дебютанта няма лиценз.

Това е втора поредна загуба на " орлите " и то за една седмица. Във вторник те паднаха от косовския " Балкани " във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Предстои им реванш в сряда.

А историята отпреди тъкмо 10 години се повтаря. Тогава отборът отстъпи на " Любимец " с 0:1 в откриващия кръг на " А " група, след което Ивайло Петев бе уволнен. 

Тази вечер " Лудогорец " имаше самодейността и сътвори доста положения, само че ги пропиля, а в същото време направи груби неточности в отбрана и като цяло показва липса на баланс. Обратно - " Крумовград ", формиран от опитни футболисти, играли в Първа лига, се възползва от опциите си и се бори до дъно.

Играч на мача стана вратарят Янко Георгиев, който отчая първенците с впечатляващи спасявания, изключително в края, когато натискът на символичните посетители стана осезателен.

Божидар Кацаров засече топката след ъглов удар в 6-ата минута, а в 17-ата Алекс Колев изравни, възползвайки се от " заспиване " в отбраната на " Лудогорец ". Фаворитът отвърна, само че дейностите му бяха безредни и мудни. Все отново Доминик Янков понижи в 39-ата с самостоятелна изява.

След почивката ситуацията не се промени доста - " Лудогорец " владееше топката, само че рядко стигаше до положителни благоприятни условия да стреля към Георгиев, а когато му се отдаваше, той беше без неточност.

Обратно - в 68-ата вратарят Симон Слуга направи груба неточност и Мартин Сораков се възползва, 3:1.

До края пропуски за " Лудогорец " направиха Янков, Спас Делев и така нататък А Сораков изтърва да вкара за 4:1, откъснал се самичък против Слуга в добавеното време.

Ивайло Петев заложи на доста друг състав в съпоставяне в мача в Косово, само че това няма по какъв начин да е опрощение против " Крумовград ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР