Абсолютен фарс се оказа писмото на културния министър Велислав Минеков,

...
Абсолютен фарс се оказа писмото на културния министър Велислав Минеков,
Коментари Харесай

ФАРС! Правните основания на Минеков: Борисов съсипал НДК и се уредил с хубав офис, който получил като коледен подарък

Абсолютен фарс се оказа писмото на културния министър Велислав Минеков, с което се желае преместването на ГЕРБ от партийната им централа в административната на НДК. Министърът на Радев трябваше да показа документ с и претекстове за преместването на партията на Борисов, само че писмото му в действителност не е нищо друго с изключение на юридическа измислица.

В текста, който Минеков адресира персонално до Борисов, културният министър сипе клюки по адрес на някогашния министър председател, без думите му да са подплатени с никакви доказателства.

Скандалният министър, който явно се надява след акциите си в " Труд " и ГЕРБ да се уреди на прекрасен посланически пост в Германия, твърди, че партията на получила офисите в постройката на НДК като коледен подарък, като в този момент настъпвал различен стадий ( б.а. не излиза наяве какъв) и въпросните пространства би трябвало да се освободят.
свързани новини46860преди 1 часа79750преди 2 часа
" Правните " причини на Минеков за желанието му са, забележете, че разбирал доста от бизнес, уредил си прекрасен офис за партията и бил унищожил НДК.

Естествено, както към този момент ПИК заяви, отровният министър на Радев няма никакви законови учредения, с цел да желае преместването на ГЕРБ от централата им и това си проличава от съчиненото по картинки писмо, което остави през днешния ден на портиера в административната постройка на НДК.

С сходни правни парадокси Минеков затвърждава чувството, че акцията му против ГЕРБ е единствено повдигане на звук, с който вероятно да си уреди дипломатимеско предопределение в чужбина или присъединяване и в постоянното държавно управление.
свързани новини32141преди 2 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР