Абсолютен бестселър. Така можем да характеризираме, независимо за коя нейна

...
Абсолютен бестселър. Така можем да характеризираме, независимо за коя нейна
Коментари Харесай

По бестселъра на Мишел Обама вече има и филм

Абсолютен бестселър. Така можем да характеризираме, без значение за коя нейна версия става въпрос –  или печатната. Само за ден тя бе продадена в 750 000 копия в Америка и Канада. И има за какво. В нея се споделя за всичко, през което е минала някогашната първа дама на Америка още от ранна детска възраст. 

Интересът на аудиторията към книгата докара и до основаването на документален филм, който към този момент има и филмов откъс. В него деликатно се наблюдава историята на още от времето, преди тя да влезе в Белия дом като първа дама. " Двата мандата на моя брачен партньор ме няучиха на ужасно доста. През тези 8 години ми се случиха повече неща, в сравнение с през целия ми предходен живот ", споделя Мишел. 

Филмът е избран като " взор от близко " на живота на цветнокожата първа дама и дава отговор на въпроса, който тя постоянно си задава, а точно:

" Какво тъкмо се случи с мен? "

Историята наблюдава и първоначалната липса на предпочитание на Мишел да се среща с Барак Обама, когато и двамата са работили в една и съща адвокатска адвокатска фирма в Чикаго. Тя не искала връзки с бъдещия предизент, тъй като всички по това време й говорили, че и двамата са чернокожи, т.е. – връзката им би била съвършена. Неверни клюки също не отсъствали. А Мишел желала да се разграничи от стандартите. 

Факт е, че расизмът е необятно публикуван по целия свят. Затова лентата отразява и събития, на които беседва с млади студенти по тематиката с изолацията, която " преследва " доста чернокожи в международен мащаб. " Родителите ми ме научиха да задавам въпроси, с цел да бъда забележима. Не можем да си позволим да чакаме хората по света да доближат тъждество, с цел да се усещаме пълноправни ", споделя тя. 


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР