Абонатите на трите мобилни оператора в България ще бъдат подканвани

...
Абонатите на трите мобилни оператора в България ще бъдат подканвани
Коментари Харесай

Томболата за ваксинирани: SMS призиви и 102 смарт часовника за късметлиите

Абонатите на трите мобилни оператора в България ще бъдат подканвани с текстови съобщения, които насърчават имунизацията против Covid-19 и дават обещание награди в подмяна. Това ще бъде част от нова осведомителна акция на Министерството на здравеопазването (МЗ), имаща за цел да насърчи всички, които към момента изпитват съмнение към имунизациите, да се ваксинират.

Инициативата ще продължи един месец, до 31 октомври и включва изпращането на кратък SMS до частните клиенти на трите телекомуникационни оператори в страната – А1, Виваком и Теленор, които оказват техническо подпомагане на осведомителната акция.

Съобщението ще бъде изпратено до всички абонагти, без значение какъв е техният имунизационен статус.

То ще гласи: „ Ваксините против COVID-19 избавят живот! Имунизирай се до 31.10.2021 година и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук: https://coronavirus.bg/. Кампания на Министерството на здравеопазването. “

На уеб страницата на Министерство на здравеопазването са оповестени цялостните условия на поощрителната игра с предметни награди за имунизирани лица. С нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника. Печелившите ще се дефинират на инцидентен принцип посредством чоп, извършен от Министерство на здравеопазването. Правила на играта, формата за регистрация и спомагателна информация са налични на интернет страницата на кампанията www.coronavirus.bg.

В томболата могат да вземат участие лица над 12 година, които са се ваксинирали в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година, без значение дали имунизационният цикъл е приключен. Всеки искащ би трябвало да се записва на уеб страницата, следвайки напътствията. Няма значение коя от четирите позволени за приложимост в страната ваксини ще бъде приложена. 

Може да взе участие с първа, втора или бустерна доза. 

В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра би трябвало да имат поради, че данните за осъществена имунизация от време на време се вписват в системата в края на работния ден и заради тази причина системата може да регистрира несполучлива регистрация. Затова се предлага да опитат да създадат своята регистрация на по-късен стадий, прецизират от министерството.

Публичният жребий ще се организира всеки петък от акцията. Всеки участник може да се записва единствено един път в интервала на акцията. С това ще взе участие във всички тегления.

 
Ваксината на Moderna е позволена за деца у нас, само че никой не знае
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР