Абонатите на Топлофикация София вече могат да проследят в реално

...
Абонатите на Топлофикация София вече могат да проследят в реално
Коментари Харесай

Клиентите на Топлофикация - | BGNES

Абонатите на „ Топлофикация София ” към този момент могат да проследят в действително време потреблението на топлинна сила в парцела и етажната благосъстоятелност, за които имат регистрация в „ Моят портал ”, както и да получат данни за фактурираната сила и годишно равнене при тези, които са на планиран доклад, оповестяват от сдружението на уеб страницата си.

Услугата, която дава опция за мониторинг, ще бъде налична за всички консуматори, захранвани от ТР „ София ” и ТР „ София Изток ” и част от ТР „ Земляне ”. Абонатните станции в тези региони към този момент са присъединени към системата за ръководство и наблюдаване SCADA, по която „ Топлофикация София ” работи интензивно през последните три години.

Ползвайки новата функционалност, клиентите ще могат да конфигурират предоставяните данни за парцелите, регистрирани в профила им в „ Моят портал ”, съгласно определени от тях критерии, да наблюдават и съпоставят месечното и годишно ползване, както и да изтеглят определената информация в табличен тип на лично електронно устройство.

Клиентите ще имат информация и за температура на подаващата вода от топлоизточника, заложената и настояща температура на водата за отопление и БГВ, външна температура на въздуха и показанията на топломера в абонатната станция, прецизират още от сдружението./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР