Абитуриент завъртя собствен бизнес, докато чакаше заветния ден на бала,

...
Абитуриент завъртя собствен бизнес, докато чакаше заветния ден на бала,
Коментари Харесай

Абитуриент завъртя бизнес, докато чака бала ВИДЕО / СНИМКИ

Абитуриент завъртя личен бизнес, до момента в който чакаше заветния ден на бала, в който дружно със съучениците си ще брои до 12, ще се раздели с ученическите години и ще поеме по пътя на възрастните.

Стефан Стоянов от ПГ по хранителни технологии и техника към този момент е направил първите крачки в тази посока. Стартирал е бизнес и от година продава, по думите му, „ най-хубавите футболни тениски в цяла България “.

Идеята се родила по време на карантината, а предприемчивият му дух не му дал мира и я осъществил още преди да приключи междинното си обучение. Затова и няма да посрещне изгрева на Альоша, както повелява традицията.



„ Предпочитам да се прибера рано, тъй като имам задания на другия ден “, отговорно съобщи Стефан Стоянов и се насочи към хотела „ Санкт Петербург “, където е балът му. Там ще чества и Йоан-Самуил Димитров от Средно учебно заведение „ Никола Вапцаров “. Той също няма да продължи да учи, а ще работи. Избрал е виновната специалност на пожарникар.



Празненството за зрелостниците стартира още в 18:30 часа, когато десетки возила окупираха пространството към хотел „ Санкт Петребург “. Клаксони и плач на мотори огласиха бул. „ България “, а дим от цветни димки извърши въздуха. И несъмнено, дванадесетокласниците се надпреварваха кои ще отиде с по-луксозен автомобил.



Пред погледите на другари и родственици дефилираха Мазерати, Хамър, БМВ, а от тях излизаха стилно облечени зрелостници.



А в случай че не може да отидеш на бал със синьо Мазерати, за какво да не го направиш с трактор или напряко с ТИР. Ефектът върху съученичките също е поразителен. Това потвърдиха зрелостници с богато въображение в Пловдив.



Така Георги Василчев се появи с бляскав трактор. Причината - фамилията му цялостен живот се занимавало със земеделие, а той самият желал да пристигна по ексцентричен метод. „ Трябваше да пристигна с комбайна “, пошегуваха се роднините му. И с цел да има конкуренция в категория огромно возил след него се появи и абитуриент с ТИР.







Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР