Abel Makkonen Tesfaye, по-известен като The Weeknd, се превърна в

...
Abel Makkonen Tesfaye, по-известен като The Weeknd, се превърна в
Коментари Харесай

Защо The Weeknd не дава интервюта

Abel Makkonen Tesfaye , по-известен като The Weeknd , се трансформира в музикална сензация през последното десетилетие. House of Balloons, премиерният албум на звездата, беше публикуван през март 2011 година И оттогава той не стопира да бележи триумф след триумф. Страстта, геният и упоритостта на The Weeknd са ясни през цялото време, само че макар триумфите и огромната си почитател база, хип-хоп изпълнителят постоянно се е отклонявал от светлината на прожекторите, когато става въпрос за предоставяне на изявленията.

 
 И служебният министър на защитата нагази в газа 25 авг 2022 | Загуба на евентуално арбитражно дело против Газпром в добавка с $1 милиарда $ санкция - това е мрачният сюжет,...
The Weeknd finally agreed to do his very first on-camera interview. Watch his revealing conversation with Zane Lowe:
— Pigeons & Planes (@PigsAndPlans)
Много сложен и тежък що се отнася до интервютата - по този начин познават актьора в медийните среди. За пръв път на въпроси The Weeknd той отговори през 2013 година Цели три години по-късно, през 2016 година артистът за пръв път застана пред камера, с цел да отговори на въпросите на Зейн Лоу.

 

aite, let’s talk about it...

Which era was the best?
— Complex Music (@ComplexMusic)
Отговорът  на въпроса за какво не желае да дава отговор на журналистически въпроси и да дава изявленията звездата даде още в това първо и само дотогава изявление през 2013-та. В студиото на Complex Networks The Weeknd показа, че желае да се концентрира единствено в работата си и процеса на правене на музика и да остави точно нея - музиката да приказва сама. В това паметно изявление той искрено призна, че съвсем принудително е застанал пред микрофона, само че го е направил единствено тъй като знае, че феновете му желаят да чуят от първа ръка детайлности за музиката му.

 
               

Причината да разнищваме за какво  The Weeknd се усеща неловко в ролята на интервюиран, е че сега той е на турне, представящо последния му албум. Обиколката After Hours Till Dawn, стартира през юли. И още нещо предизвика любознанието ни мощно, предстоящата  поява на артиста на дребен екран за новия трагичен ефирен сериал на HBO – „ The Idol ”

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР