ABBA изпрати рядко съобщение до своите фенове, докато отбелязват 50-ата

...
ABBA изпрати рядко съобщение до своите фенове, докато отбелязват 50-ата
Коментари Харесай

ABBA издава рядко изявление, за да отбележи невероятните 50 години от победата на конкурса за песен на Евровизия

ABBA изпрати рядко известие до своите почитатели, до момента в който означават 50-ата годишнина от успеха си на състезанието за ария на Евровизия.

The Шведската поп супергрупа – формирана от Бьорн Улвеус, Бени Андерсон, Агнета Фалтског и Ани-Фрид Лингстад ​​– завоюва състезанието за пеене с хитовата си ария Waterloo. Те честват успеха си на 6 април 1974 година в концертната зала Brighton Dome. На годишнината ABBA благодари на почитателите за тяхната „ непоколебима преданост и поддръжка “.

Няколко пиана в цяла Европа по едно и също време ще свирят пиеса от Andersson, която е предопределена да наподобява по този начин, като че ли той свири онлайн. Провежда се в огромните градове, в това число гара Ватерло в Лондон, Берлин, Варшава и Стокхолм. Всеки час инструментите ще свирят малко парче, авансово записано в унисон, което ще „ се изживява по този начин, като че ли Бени е там и свири онлайн “.

В посланието си към почитателите ABBA сподели: „ Това е леко замайващо и надълбоко смиряваща мисълта, че милиони от вас, които ни видяха за пъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР