А1 ще организира двудневен маратон от цели пет гейминг турнира

...
А1 ще организира двудневен маратон от цели пет гейминг турнира
Коментари Харесай

А1 организира гейминг маратон по време на Aniventure Comic Con 2023

А1 ще провежда двудневен маратон от цели пет гейминг шампионата по време на Aniventure Comic Con 2023, който ще се организира в Inter Expo Center на 8-9 юли. Посетителите на фестивала ще могат да се състезават на едни от най-популярните игри сега - League of Legends, Clash Royale, Brawl Stars и eFootball. Ще бъде проведен и специфичен шампионат по FIFA23 с награден фонд 2500 лв., който ще се организира по 5G ULTRA мрежата на телекома.

Телекомът ще построи нужната закрепена мрежа в Inter Expo Center, която ще обезпечи отлични условия за гейминг по време на Aniventure Comic Con (ACC). Игрите ще се играят на смарт телефони, конзоли и мобилни компютри, обезпечени от Lenovo. Турнирът по FIFA23 ще разчита на конзоли, които ще бъдат свързани в мрежа чрез 5G ULTRA. Мрежата от пето потомство предлага гигабитови скорости на връзката и доста малко времезакъснение (латентност), което е от изключителна значимост за гейминг прекарването.

Снимка: A1

Геймингът е едно от приложенията на 5G, което има характерни условия като извънредно ниска инертност на връзката и висока скорост на предаване на данни. За да обезпечи положително прекарване на играчите, изключително когато те вземат участие в шампионат с награден фонд от няколко хиляди лв., стабилността на връзката е също значим фактор.

А1 ще усили потенциала на 4G и 5G ULTRA мрежите си в Inter Expo Center, с цел да обезпечи допустимо най-хубавото мобилно прекарване на своите клиенти, които ще посетят ACC 2023. Очаква се фестивалът да посрещне по към 10 000 гости дневно, което значи съществено натоварване на мобилните мрежи.

Допълнително ще бъде построена Wi-Fi зона, която ще разчита на 5G ULTRA и ще предложи безвъзмезден достъп до интернет за всички гости на ACC 2023. Всеки консуматор, който употребява Wi-Fi зоната на А1, ще може да се включи в игра с премия iPhone 14.

Гейминг шампионатите ще се проведат в Зала 3 на Inter Expo Center. Участието в тях е гратис, а записванията стартират в 11:00 часа на 8 юли (събота).

A1 ще провокира посетителите на фестивала да се включат в най-големия мобилен шампионат за годината - A1 Mobile Championship 2023 по време на Aniventure Comic Con. Геймърите би трябвало да съберат тим по Brawl Stars или да се включат самостоятелно в Clash Royale конкуренцията, с цел да завоюват част от наградния фонд в размер на 5 000 лв.. Водещи на A1 Mobile Championship 2023 ще бъдат Слави Панайотов - The Clashers и Dimo Academy.

Другите гейминг шампионати в границите на Aniventure Comic Con включват League оf Legends Challenge, който има общ награден фонд от 1 750 лв., FIFA23, който ще се играе на PlayStation 5 и 5G ULTRA мрежата на А1. Последният шампионат от програмата на фестивала е по eFOOTBALL. Той ще даде късмет на най-хубавите играчи на eFOOTBALL да премерят сили за наградния фонд от 1 750 лв..

Повече информация за схемите на шампионатите, разпоредбите за присъединяване и разпределението на наградните фондове е налична на https://comiccon.bg/gaming/

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР