A1 ще направи лятото на своите абонати на мобилна услуга

...
A1 ще направи лятото на своите абонати на мобилна услуга
Коментари Харесай

Неограничени мегабайти на максимална скорост през уикендите на август за лоялните клиенти на А1

A1 ще направи лятото на своите клиенти на мобилна услуга още по-приятно и запаметяващо се, като им дава опция да се възползват от неограничени мегабайти през уикендите на август. Това е методът на телекома да покаже благодарността си към своите лоялни клиенти. Бонус мегабайтите могат да бъдат задействани еднократно през мобилното приложение и уеб портала Моят А1 .

За да задействат своя бонус, потребителите би трябвало да са частни клиенти с абонамент за мобилна гласова услуга или мобилен интернет от А1 и да създадат няколко бързи стъпки в Моят А1. Клиентите би трябвало да влязат в профила си и да намерят банера на промоционалната акция. След натискането му ще се пресъздава страница с всички телефонни номера, свързани с профила в приложението. Потребителят би трябвало единствено да маркира номерата, които желае да получат бонуса, и да натисне бутона " Активирай ".

Кампанията ще продължи през четирите уикенда на август, а последният период за активация на
бонуса е 24 август – преди последният уикенд на месеца. Активацията се прави еднократно и един път направена, ще бъде годна за целия интервал на самодейността. Неограничените мегабайти важат както за 4G, по този начин и за гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома, по отношение на това дали потребителите са имали достъп до нея преди началото на акцията.

Избраните номера ще получават
бонус неограничени мегабайти всеки уикенд до края на август (от 00:00 часа в събота до 23:59 часа в неделя). Ако регистрацията е направена до 23:59 часа в четвъртък, клиентите ще употребяват неограничени мегабайти на оптималната скорост от уикенда на същата седмица, а поръчки направени след този час ще бъдат дейни от идващия уикенд на месеца.

Приложението Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg дават опция на потребителите за цялостен надзор на услугите, потребни вести, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация бързо и елементарно когато и да е на денонощието. Чрез приложението могат да се прибавят разнообразни услуги, екстри, ТВ пакети и да се задейства роуминг непосредствено от смарт телефон или компютър.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 година A1 България регистрира доходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надвишават 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР