А1 получи две първи отличия от годишните бизнес награди на

...
А1 получи две първи отличия от годишните бизнес награди на
Коментари Харесай

А1 с две първи отличия от бизнес наградите на b2b Media

А1 получи две първи оценки от годишните бизнес награди на b2b Media, които бяха раздадени за четвърта поредна година. Наградите се присъждат на компании с новаторско мислене и метод към бизнеса. По време на церемонията медията отпразнува и своята 10 годишнина на пазара.

С първо място в категория „ Иновация в маркетинга и ПР сферата “ бе наградена акцията в поддръжка на българския спорт „ Хайде да гледаме финала на ATP Finals с Григор Димитров”. А1 даде безплатно правата за лъчение на шампионския мач на Григор Димитров от финалите на ATP в Лондон на национални малките екрани в България. Мачът, с който най-хубавият ни тенисист стигна до рекордната трета позиция в ранглистата, беше гледан от над 1 милион фенове. Решението на А1 получи над 250 изявления в медиите, в във Фейсбук акцията генерира 900 000 reach, 21 440 реакции, 1 558 споделяния и 1 714 коментара.

С още едно първо място бяха отличени и спортните канали MAX Sport 1 и MAX Sport 2 на A1. Те получиха премия в категория „ Иновативен артикул или услуга “.Спортните канали на A1 излъчват над 8 000 часа наличие онлайн годишно. Освен тениса, главните спортове в програмата на MAX Sport 1 и 2 са футбол, свободни боеве, баскетбол, лека атлетика, моторни спортове и други Каналите излъчват онлайн елитните футболни шампионати на Холандия, Русия, Украйна и Китай, най-интересните дербита от баскетболните Евролига и Еврокупа, всички бойни вечери на UFC, конкуренциите от Диамантената лига по лека атлетика, стартовете от MotoGP и NASCAR, а също и срещите от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. За първите три месеца от своето начало каналите реализираха отразяване от над 1 000 изявления в медиите и 3 100 000 reach във Фейсбук.

„ Изключително горди сме с това самопризнание за две доста сполучливи за нас акции за спортните канали, които стартирахме през януари предходната година. Решението да предоставим излъчването на мача на Григор Димитров беше от огромно значение както за компанията, по този начин и за всички почитатели, тъй като мачът бе едно от най-големите спортни събития за годината. Стартирането на лично наличие беше самоуверено решение, което е част от тактиката на А1 да бъде повече от обичайния телеком. Ние имаме вяра, че с новия интернационален бранд А1 ще сме пожеланият снабдител на новаторски цифрови услуги на българските клиенти. Продължаваме да разширяваме портфолиото си от атрактивно спортно наличие, само че навлизаме и в напълно нови сфери като стрийминг на музика, цифрови разплащания, cloud и IoT решения. “, показа Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ в А1.

Това са следващите оценки, които двете акции получават за сполучлива връзка. По време на премиите на ПР Приз, проведени от Българското сдружение за връзки с обществеността, акцията „ Хайде да гледаме финала на ATP Finals с Григор Димитров “ бе наградена с първо място, а дебюта на двата спортни канала – отличен с трето място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР