А в новогодишната нощ политиците отправиха своите послания в социалните

...
А в новогодишната нощ политиците отправиха своите послания в социалните
Коментари Харесай

Какво ни пожелаха политиците за 2023 г.?


А в новогодишната нощ политиците насочиха своите послания в обществените мрежи.

„ Честита Нова година! Пожелавам ви здраве, здраве. “ Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави в първите минути на Новата година.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков пък се върна към летните мемоари и направи своята равносметка.


„ Страхът стартира да отстъпва. Манипулатори, които използваха страха, започнаха да усещат, че това не е инструмент, с който могат да ръководят българските жители. Какво ли не чухме тази година - че тази зима ще е гладна, ще е студена. Нито е гладна нито е студена “, разяснява той.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пожела да се поучим от грешките на предходната година и в новата да преодолеем разединението и опълчването. А в секундите преди настъпването на 2023-та водачът на „ Възраждане “ излъчи от Плиска новогодишно послание.

„ Тази година ще има нови парламентарни избори. На тях към този момент би трябвало да сложим въпроса за свободата и независимостта на нашата татковина и да запитаме всички наши сънародници - желаете ли да живеете като плебеи и в страна, в която някой различен взема решение ориста ви “, разяснява Костадин Костадинов.

Послание насочи и ръководителят на Българска социалистическа партия.

„ Нека посрещнем 2023-та с религия, вяра и увереност, че можем да я създадем дружно по-добра. Пожелавам да спре войната и да има мир. Да има успокоение и сигурност, във всеки български дом да има топлота, обич и съгласие “, сподели Корнелия Нинова.

„ Демократична България “ и „ Български напредък “ също насочиха поздрави за новата година. Нека дружно превърнем родината си в съвременна европейска страна! “, написа Атанас Атанасов. Стефан Янев пожела истина, открити хора и верни решения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР